INICI
el nostreCATÀLEG
laEMPRESA
esBUSCA
COMPRESvendes
NOTÍCIES
TENDAvirtual
WEBSamigues


Dilluns de 17h a 20:30h Dimarts a Dissabtes de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h
Tf. 93.845.45.59

Tots els nostres preus inclouen l’I.V.A.

SI JO PUC TU TAMBÉ

Només has de posar les ganes i nosaltres tensenyem a tocar el teu instrument preferit
Fes Clic aquí i informat


 
Com arribar a Catmusic21!

Ens trobaràs a:
CAT MUSIC 21
Bellsolar, 85
08440 Cardedeu


 
La EmpresaNou concepte de tenda d'instruments concebuda amb la finalitat d'apropar la música a totes les persones que sentin inquietuds musicals ja siguin des d'un prisma professional o senzillament d'aficionat.

Disposem de mes de 200 metres on els amants de la música podran trobar des de les marques d'instruments més importants i elitistes del mercat fins les mes econòmiques però amb una gran qualitat de so i acabats i, sobre tot, a uns preus molt atractius que, sens dubte, faran de CATMUSIC la tenda on dipositaran tota la seva confiança.

Unes instal·lacions on podrà provar tots els instruments i, al mateix temps, ser assessorat pels nostres professionals qualificats sobre les possibilitats dels mateixos i, d'aquesta manera, escollir l'instrument musical que mes s'ajusti a les seves necessitats.

Trobarà tots els accessoris i complements necessaris per el músic, centrant la nostra especialització en les necessitats del guitarrista, baixista i percussionista.

El nostre servei Postvenda ofereix un assessorament total per part del nostre equip davant els dubtes que puguin sorgir sobre el funcionament de l'instrument triat i, d'aquesta forma poder treure'n el màxim profit.

CATMUSIC va més enllà en el concepte de botiga d´instruments oferint un servei integral i personalitzat d´instal·lacions d´audio i il·luminació per actes públics, events, discoteques, escoles, poliesportius...

Us conviden a que passeu per les nostres instal·lacions situades al carrer Bellsolar, 85 de Cardedeu i així fruir d'un entorn agradable i elegant mentre proveu els vostres instruments preferits.

Amb una total implicació en el desenvolupament del coneixement musical a través del aprenentatge, Catmusic disposa d'un gran ventall de material escolar des de llibres d'ensenyança i partitures, fins instruments de vent, percussió, etc... tot a disposició de qualsevol entitat dedicada a l'ensenyament musical a fi de facilitar al seu alumnat l'adquisició dels instruments requerits pel centre o escola, aconseguint d'aquesta forma una homogeneïtat en els mateixos i, sobre tot, l'alliberació de preocupacions als pares i associacions de pares d'alumnes a la hora de seleccionar i adquirir l'instrument.

CATMUSIC ofereix un total assessorament i servei al mateix temps que dona els millors preus.