INICI
el nostreCATÀLEG
laEMPRESA
esBUSCA
COMPRESvendes
NOTÍCIES
TENDAvirtual
WEBSamigues


Dilluns de 17h a 20:30h Dimarts a Dissabtes de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h
Tf. 93.845.45.59

Tots els nostres preus inclouen l’I.V.A.

FINANÇIA LES TEVES COMPRES

No et quedis sense regals per Nadal
Finançiem les teves compres sense interessos.
truquens i informat


 
SI JO PUC TU TAMBÉ

Només has de posar les ganes i nosaltres tensenyem a tocar el teu instrument preferit
Fes Clic aquí i informat


 
Com arribar a Catmusic21!

Ens trobaràs a:
CAT MUSIC 21
Bellsolar, 85
08440 Cardedeu


 


Benvinguts a la nostra tenda virtual!


Aquesta no es una tenda virtual més,
on et venen i obliden


La filosofia de CatMusic és la de que t'afegeixis a la nostra petita gran família de músics: Professionals, amateurs, principiants, concertistes, melòmans….

Presumim de tenir el millor servei postvenda de la red. Disposem d'una línea d'atenció especial al client on, ja sigui per telèfon, mail o personalment, resoldrem, AMB TOTA SEGURETAT, qualsevol dubte o problema que pugui sorgir amb el material que hagueu adquirit a CATMUSIC.

Comprar en CatMusic, via web o en la nostra tenda, implica un compromís d'atenció per la nostra part que, fins avui, ningú ofereix.

Les nostres vendes son, de moment, CONTRA REEMBORSAMENT; CatMusic no tindrà els teus diners fins que tu no tinguis el instrument o accessori que hagis decidit adquirir o, si té's més còmode, TRANSFERÈNCIA; sistema que te economitzarà les despeses de tramesa.

Envia'ns un mail a ventas@catmusic.es amb la descripció del instrument o accessori que desitgis adquirir i inclou el teu nom, adreça i telèfon. Ens posarem en contacte amb tu en poques hores per confirmar-te la comanda i notificar-te el dia y hora de lliurament.

Quan tinguis el instrumento a les teves mans, si tens cap dubte sobre el seu funcionament o si observes alguna anomalia, truca'ns al nostre servei d'atenció al client o lliura'ns un mail que inclogui el número de sèrie del instrumento sobre el que vols realitzar la consulta i un dels nostres tècnics t'atendrà immediatament.

Tu ets la nostra millor publicitat.

Gràcies per confiar en CATMUSIC.